Apa perkataan yang ...

Setiap rumah mesti ada satu 'tagline' atau perkataan yang selalu sangat digunakan betul tak?😆 Contohnya macam min, 'Siapa sepahkan ni? Mengaku cepat!'🤣🤣🤣🤣🤣 Korang pulak? Drop komen okay!👌

Apa perkataan yang ...
25 Các câu trả lời

anak2 kalau lepas makan sukaa tinggal pingan cawan kat lantai langsung kenaa hembuss " lepas makan tu basuh lah pingan , rasa malas basuh pingan orang lain basuh pingan sendiri , jangan malas sangat asyik makan letak je terus dalam singki . " lagi part rumah besepah . " yelah , menyepah 10 orang mengemas sorang , korangkan rajin tu asyik menyepah " .

haaa ni siapa buat ni..sepah sana sini....Ya Allah ampuni nabila Ya Allah..hahaa🤣🤣🤣pastu org yg menyepahkn tu mengaku dia buat...dia siap buat sign bukan dgn tgn..kata kan..kan...means...bukan nabila..hahaa..pdhal nabila tu dialog drama je..bhahaa😆🤣🤣🤣nsib la nak kalau dpt mak senget cmni..bhahaa🏃🏃🏃🏃💨💨💨

apa eh tagline kat rumah? 😂 rutin assalamualaikum kot.boleh ke macam tu? selalu ucap masa bangun pagi, lepas keluar bilik air, masuk rumah, keluar rumah, masa usap perut, kalau kami lama mendiamkan diri dln rumah, jawab & buat panggilan telefon,sblm tidur tinggal berdua lagi... yg ke 3 on the way, insya Allah 🥰

"tgk tu,mama bru lps sapu lantai,ada lg sepah..kutip tu" "xde hotspot,td mama dh on..esok pulak"(yg ni hari²) "mama nak air,tlg bt air oren kat mama",🥴 "pegi mandi skrg,dh magrib.."hr² kne suruh 🥴

"Terima kasih, banyak dah tolong." "Takpe2, saya buat." Mcm cliche je tapi insyaAllah hari2 usaha amalkan, yang penting memang kena adil la, bukan yang mengalah je kena korban 😅

"Mirza...masak nasi""kemas Uma dah?" "Mirza...buat apa?"".. study x?" (anak lelaki sulong form One.)

Tag line "cepat kemas mainan, walid dah nak balik" berkejar mengemas rumah semuanya 🤣🤣🤣

'kakak apasal dapur ni kemas atas meja semua cepat lantai dapur kemas sekarang' ahhahahaha

Pergi dekat nekde sana🤣, jangan kawan dengan mama 😂😂 ayat kalau marah anak

"percayalah cakap saya" "bau duit gaji" "rajin kemas"