Tiroid bahaya ke??

Setiap kali pergi checkup, jantung & nadi laju sangat. Doktor suruh buat ujian darah tiroid minggu depan. Ada yang pengalaman? Bahaya ke tiroid ni? Boleh effect baby ke?? Saya baru 15 weeks. Stress sangat 🥺😭#firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy ada thyroid tp da operate bln5.. skrg pregnant 14w.. lps operate sy mmg kena mkn ubt thyroid stiap hari.. sy tnye doc x bhya ke mkn ubt tu time pregnant.. doc ckp klau awk xmkn lg bhya utk bby sbb bila da buang thyroid, hormon kita jd x stabil, so kena mkn ubt jgk..

2y trước

Oh yeke. Kalau takde bengkak pun boleh ada tiroid ya? Saya kena amik darah minggu depan untuk tahu ada tiroid atau tak. Dia akan effect baby ke tiroid ni? Risaunya.

tiroid bahaya.. mak sy tiroid sjak mengandung kn adik bongsu sy.. sampai skrg masih ada di lehernya

2y trước

😭😭 Lepas tu ada effect apa ke pada kandungan? Baby sihat ke? Ya Allah risaunya