Suspect tiroid

Hai mommy, ada mommy yg doc suspect tiroid tak masa pegnen..sy awal2 jantung okey je..harini tca jantung 137...doc suruh rehat pun masih laju jugak😔..test lagi skli laju jugak..last bt ecg ..still laju..hmmm😭...pastu kena ambik darah utk tiroid...jantung baby okey je..cuma sy yg laju..ad x mommy2 yg sama kes dgn saya tapi result tiroid -ve? #firstbaby #36weeks

1 Trả lời

sama. tiap kali bacaan jantung tinggi, result negative. but still berdebar hm