Air jenih

Setiap hari terdapat air jernih yang keluar melalui faraj saya. Tapi kuantiti yang sedikit. Saya masih diawal kehamilan. Adakah itu air ketuban? Atau tanda gugur?

10 Các câu trả lời

Saya telah pun berjumpa doktor untuk kepastian, tapi doktor tidak dapat memberi sebarang jawapan katanya kena tunggu dan lihat lagi dua minggu.

Air jernih tu keputihan. Kpthn mcm wktu kita ovulation (subur). Sbb hormon estrogen tgh tggi..

Air ketuban ada bila baby dah bleh kencing. Sy rasa awal kehamilan xda air ketuban.

Puan, nak tanya semasa keluar airnya terasa panas tak ye?

Saya dlu mcm sis ingtkn air ketuban rupnya keputihan

check whether its ketuban or maybe just keputihan

Better jumpa doktor puan untuk kepastian

Air jernih tu tanda kite subur .

Keputihan rsnyer tu..

Keputihan slalunya tu