my baby 2020

setelah 8tahun n sepanjang 8thn 3x mengalami keguguran akhirnya thn ni pregy lg.. syukur sngt2...

my baby 2020
38 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Samalah kita 8thn juga. Sy pulak 4 kali keguguran. Inshaallah bln depan due sy. Semoga dipermudahkan semuanya. Sy doakan bagi yang lama ttc semoga rezeki buat kalian juga..

5y trước

Tq sis..smoga d permudahkn.

Alhamdulillah, tahniah sis.. Semoga semuanya selamat dan sihat... Semoga sy jgk dpt pregy mcm sis jgk tahun ni... Sy dh 2x keguguran..

Semoga baby membesar dgn sihat,jangan terlalu stress,bnyk berehat..sbb da bnyk ggur..semoga allah permudahkan semuanya😊

Saya 14 tahun menunggu... Alhamdulillah rezeki mengandung anak no.3..due September jgk.. Skrg saya baru 8 minggu.

My 2nd baby pon.. I tunggu 8years. Baru ada rezeki. I know what its feel. Congrats. Keep safe & healthy.. 🤗

Semoga bby membedar dgn sihat sehingga selamat melahirkan nnti aamiin doakan sy juga yaa

Alhamdulillah tahniah sis .. smoga dipermudahkan urusan

Smoge kndungan awk baik2 kli ni, n smoge bby sihat slalu...Amin 😊😊

Alhamdulillah. Congrats awk. Take care mommy and baby 🌻

tahniah sis....saya menunggu 12 thn utk second bby