Set Berpantang

Set berpantang yg wajib d perlukan slps bersalin dan brand apa yg terbaik utk ibu berpantang. First pregnancy so byk tak tau sgt.

2 Các câu trả lời

saya pakai nonaroguy sis . oke je . brand sy takpenah try plak . kalau sis nak try NR , cuba sis dapatKan nasihat dari penjual dia. set tu pun kita blh cut ikut bajet kite

klu sy search... byk tgk Google.. semasa na beli set pantang..yg mne ok... pastu baru beli..Dan ikot bajet la.. brand per pun X kisah janji sesuai..