Normal ker baby berak cair mcm ni,kentut keluaq mcm cair.. baru tukar susu lactrogen..

sesuai tak susu lactrogen??ada mumy guna jugak??

Normal ker baby berak cair mcm ni,kentut keluaq mcm cair.. baru tukar susu lactrogen..
2 Các câu trả lời

Saya tak pasti okay ke tak sebab saya fully bf mom. Cuma based on pengalaman yg dikongsi oleh my sister, anak dia minum susu lactogen lepas tu terus berak berdarah rasa mcm tak sesuai

sebelum ni bagi baby 1 bulan minum enflaac... jauh beza taik dia yg dulu dgn yg skrg . ada mumy consume lactrogen jugak?? utk baby newborn ...anak saya baru 1 bulan.....

9mo trước

kann x serasi laa rasanya.. sbb berak cair .