bersalin normal selepas czer

sesiapa yang ade pengalaman bersalin normal selepas czer harpan kali 2 ni nak normal.. firts emrgency czer cuz anak breach.. minta pendapat pon boleh #SeriusTanya #bantujawab

16 Các câu trả lời

nanti 36weeks+ akn ade app dgn doc pakar, dkt situ nnt doc akn decide blh normal or tak. sye dlu jarak 1y2m, doc bg try untk normal. tp takdek rezeki, sye dua2 emergency czer.

7mo trước

tu laa sy pon jarak tkde la jauh sht 1 thn 7 buln...tu risau

Sama la.. Saya first baby czer sbb breach.. Harapan nya yg second ni dpt la normal even bby tak ckup 2 tahun.. Baru 1 tahun 8 bln🤭

7mo trước

yer itu la harpn sy...minta sgt..huhu

sy normal, tp kawan sy 1st dia emergency czer, 2nd dapat try normal tp dia dia pilih utk czer sbb tak tahan sakit contraction

7mo trước

ohh fahm² tgok org kot rasenye

Awk prgnant berapa bulan dah ? sya rasa kita sama sbb sya anak pertama czer kedua niy nak normal

7mo trước

owhh..sya bulan 7 due,, beza due mgkin awk duluan la dari sya tapi anak pertama sya 3 tahun lebih bru ada yg kedua lagi

awak jarak 2 tahun ke?

xde experience