SHARE PNGALAMAN IBU

sesiapa mommy kat sini yang ada pngalaman kena serah diri ataupun, dah 39 week nak masuk 40week, still takda tanda, tapi diri ni rasa nak pergi hospital sebab risau baby dalam perut. Selalu proses berapa hari ye sampai selamat bersalin? nak baca pngalaman setiap orang. hehehe#ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

nk pergi hospital utk check xdak mslh..diorg akn check..klau tkda bukaan diorg akn sruh balik..klau dh ada bukaan diorg akn tahan/or sruh balik