Risau untuk jalani ujian darah hba1c

Sesiapa kat sini pernah jalani ujian Hba1c? Saya ibu yang mengalami gdm on insulin..Adakah ujian ini akan mengekalkan saya terus menjadi pesakit pesakit diabetis sekiranya keputusan darah saya tidak normal@tinggi selepas bersalin?Dalam sebulan nie,nafsu makan saya baru nak pulih disebabkan alahan semesa trimester pertama.Tolong sapa2 yang boleh redakan kerisauan saya#firstmom ##bantujawab

2 Các câu trả lời

Lepas bersalin kena minum air gula lagi. Time tu result sama ada kena diabetes time pregnant shj atau kekal

lepas bersalin kene minum air gula