Sesiapa di sni penah mengalami hamil tpi kantung kosong tiada janin?Bole beri pendapat tak sebb bnyak ke kes mcm ni berlaku?

2 Các câu trả lời

Saya. Kantung kosong sampai 12weeks. Kandungan tak menjadi. Memang banyak kes. Berpunca dari sperm atau telur yang tak sempurna. So persenyawaan tu tak boleh nak teruskan. Senang cakap kalau jadi baby mungkin ada masalah. Badan kita dengan sendirinya tolak.

5y trước

Sy tak d&c. Gugur sendiri je.

Saya...5 weeks..bkn kata janin..kantung pn xde...doc ckp kandungan xmenjdi..chemical pregnancy...

5y trước

xde...gugur sendiri....