Scammer jus mamomhope

Sesiapa ada yg pernah terkena tipu dgn orang ni? Katenya nak tolak dia punya jus mamomhope sbb dia dah preggy, tup tup lepas je transfer duit tunggu no tracking dari jumaat sampai la keharini dia just senyap and bluetick chat kita, call tak angkat. Sye try juga tanya orang yg tinggalkan no di comment posting dia, kes yg sama kena tipu juga. Kesian orang yg kena aniaya, kita cuba ikhtiar nak pregnant tapi jadi mcm ni pula kan. Tak sangka ada manusia hati mcm ni. Dgn wasap takde dp nya, cuma ada details acc holder dia je. So moral of the story, beware uolls dgn acc holder ni. Jangan ada sesape terkena tipu lagi, better lepasni nak beli apa2 takyah kejar yg murah orng nak tolak bagai, direct hq terus 100% trusted😌 MAYBANK 514815528219 NURATIKAH BT MOHAMAD

Scammer jus mamomhope
12 Các câu trả lời

saya minum jus ni alhamdulillah period 3 bulan tak dtg lancar sgt2 2 bulan terus lekat rezeki, skrg 17week dah, jus ni baik terus beli dgn HQ dia sis. tak slh nak iktiar apa cara pun.org sentiasa akan cr kesempatan utk kaya dgn cara cpt. hati2 lah

saya ada sebotol lg baru. . klau sis nak blh wassap saya. just bayar duit postage je rm10. . sayang sebab tak ada yang minum . . hari tu beli 2 botol . tp saya dah bukak sebotol . tp minum pon tak habis 😅🤣 0163183644

Sy pn ad bli sebotol jus dkt nie shopee.. Xsmpt nk minum.. Buka pn blom..sbbnya lps bli rupanya dh mgndung..rugi pula rsa beli..😅

Sy takut nak ambik sbrg jus selain drp kkm bg. Salah satunya sbb ni lah. Dos x pasti sesuai atau x dgn ibu mengandung

4y trước

betul. sama la

Sis hana, mungkin boleh share ID pengguna ni dalam #TAP supaya kita boleh report dan ambil tindakan.

macam mana dia boleh tidur malam dengan tenang ea, bila dah buat orang macam ni.

Yes. Susah sekarang ni nk percaya kalau bukn trusted platform

user tap ke? apa nm id dia ea?blh share??

Dlm ni pun ad scammer kan

Up