Geng bulan 12

Sesiapa ada tak due 10/12/2022? Share la korang punya due! Omg saya nervous dalam masa sama excited 🤣

25 Các câu trả lời

sama due but rasa² mcm saya bakal.bersalin awal je kalau ikut pengalaman anak² yg sebelum ni..nervous jugak sbb jarak 7 tahun dgn anak yg sebelum ni..hopefully all goes well..

2y trước

yup. kite Sama. anak lain 37 weeks dah keluar.

saya due 4/12 sis.. sama la excited campur nervous... hihihi semoga Allah permudahkan urusan kita.. Aamiin

16/12 samalah rasa nervous walaupun ni anak yang ke-2 .. semoga kita dipermudahkan segala urusan 🤲

saya due 4/12 sis.. sama la excited campur nervous... hihihi semoga Allah permudahkan urusan kita.. Aamiin

Saya due 4/12, excited plus nervous sebab first baby. Semoga dipermudahkan segala urusan kita nanti.

Saya due 3/12/2022 tp xtau la nak jd baby dec ka baby november😝😝 semoga smua dpermudahkan💜

2y trước

Sy pun 3/12 . Hheheh

saya 7/12 ..nervous plus excited jugak nak tunggu baby keluar..sekarang 34 week 4 day dah

sya 1/12 sis.. nervous. ni pon kadang2 perut mengeras. skrg dh 35 minggu

2y trước

sy tnya bidan tdi katanya tak smpai dec...lagi dlm 2mggu mlahirkan...sbb prut dh trun sngat...😅😅x sbar pulak sy nk jmpa bby....🥰

kite same 🤭 doakan baby kite kelua 6/12 ya. same birthday dengan ummi nye. hihihi