kk - swasta

Sesiapa ada pengalaman x.. Dr checkup kk nak ke klinik swasta.. Blh ke klinik swasta sambung checkup kite tu ye lg pulak sy ade GDM diet control.. Kat kk bukan x bagus cuma cuti terhad nak pergi.. Tmpt kerja dgn rumah jauh jugak.. Selalu msti xsempat dah nak msk opis ?

1 Trả lời

Bleh je..just bw buku pink KK tu..tp klu 100% check up swasta, kena bsalin pun kt swasta..klu x GH x layan..

5y trước

Klu camtu, lg senang..trus buat buku kt hosp yg plan nk deliver tu..tp yg sy tau, buku pink kena buat jugak..sbbnya, klu ada pape masalah, hosp swasta akan antar ke GH jugak..