Suami Boleh Masuk Labor Room Ke?

Sesiapa ada pengalaman bersalin Hospital Ampang tahun ni? Suami boleh masuk labor room tak? #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

7 Các câu trả lời

Saya bersalin bulan 12 last year, suami boleh masuk teman just kena buat covid test before masuk. Nurse and dr kat labor room pun very supportive sepanjang proses nak beranak

Alang2 tu bleh tak sy tumpang tanya sini , mak kita boleh teman ke? Sy xnk suami teman sbb sy rasa mak sy yg lebih pandai bg semangat kt org tgh sakit nk beranak nnti 😅

11mo trước

Klu bleh nk mak sy sis 😅. Suami sy risau nanges lak dia dlm tu. Tu ok lg, klu pengsan tak pasal2 org nk urus dia lak tgh kalut nk beranak haha. Lg menyusahkan..Tangan dia luka sikit pn manje ngalahkan budak kecik

hospital kerajaan suami boleh masuk khaa .

Sy beranak bulan 6 . Suami boleh masuk teman.

10mo trước

kena buat covid test ke?

Boleh , saya baru bersalin bulan 8 ni

10mo trước

kena buat covid test ke?

Ampang sy 2014 n 2018 boleh masuk.

bole kecuali czer