sakit pinggang

Sesapa tahu ada tak cara hilang kan sakit pinggang masa pregnant ni?ada pengalaman tak

2 Các câu trả lời

try baring ke kiri dan letak bantal kecil di antara lutut paling bagus klo ada bantal guling@peluk boleh kurangkan dan legakan sakit pinggang selamat mencuba..

Nak bg hilang tu xdpt hilang kan sb mas preggy mmng ade je stiap hri rasa..Tpi lpas bersalin dh hilang..Try sapu ubt je kt pinggng n blkng bdan ..Tpi jgn kt perut...

5y trước

Wc..Ltk bntl kt pinggng bila tdur..Tgk keselesaan