Assalamualaikum Bun hamil 34minggu hubungan intim keluar sperma didalam apa boleh ya?

3 Các câu trả lời

boleh kok bund asal gak ada keluhan , aku slama hamil ke 2 ini dulu TM 1 2 keluar dalam membuat perut kencang² stlh Hb stlh Konsul dan cari tau trnyta itu karna sperma suami merangsang kontraksi, jadi msuk TM 3 pakai kndm , tapi rencana masuk 36w mulai lepas kndm buat merangsang gelombang cinta datang

tergantung sikon, aku dari TM1 keluar di dalam ga ada masalah alhamdulillah

blm boleh bu