wajib pam susu bdn atau tidak ye,, klu newborn,, klu jenis yg suri rumah tangga

3 Các câu trả lời

sy standby pam susu sbb sebelum ni masa dlm berpantang minggu kedua mcm tu sy pernah bengkak susu sampai demam ...nak suap direct pd baby, nnti baby terlalu kenyang..

saya beli manual beli yang murah pun takpe spare if apa apa nanti takpayah kalut dah

Kalau based on lactation counselor, tak perlu pam sebab suri rumah. Just fully df.