Keputihan banyak 34week doctor akan bagi kita bersalin ceaser ke macam mana ?

4 Các câu trả lời

Saya positive GBS, Dr akan on antibiotik je. Saya gbs keputihan teruk pun dr kata boleh bersalin normal, unless kecemasan baru ceaser.

Ceaser ni utk kes emergency yg boleh melibatkan nyawa. Selalunya dorg bagi ubat antifungal utk merawat keputihan tu.

1y trước

dh 2 kali kena bagi tapi kalau tak hilang dorong induce sya ke? sbb kna jangkitan keputihan

Nnt nk beranak pun diorg akan bg jgk antibiotik..klau xda bukaan, jntung bby drop bru akn czer...

Awak keputihan apa? Hormon? Candida? GBS?