Knp hamil 3 bulan perut masih kecil sangat macam tak hamil

49 Các câu trả lời

biasa jer tu sis.. Sy 9 bulan boleh lg solat mcm biasa .. xguna bangku, perut kecik ,, xpe janji baby sihat sempurna .

besar ibu jari je baru baby tu sis. mmg gitulahh ye. nanti 7 bulan auto bulat jgn risau. masa tu baju ketat pulak haaa

normal sis, saya nak masuk 30w perut masih tak berapa nampak.. kawan sekerja pon semua tak expect yang saya preggy

normal je...saya dulu 2021 mengandung 9bln lg kecik perut sbb rahim tebal ng tinggi masa 3bln xbuncit pn perut

Saya 5bln lebih baru nmpk perut tu pon kecik masuk 8bln org tk caya sbb perot tecikk mcm bru 6bln😅

tenang sis. besar2 perut nak tunjuk dkat sapa. jauh lg prjalanan ke 9bulan. nnt besar la tu perutnya

normal je sis...sy yg dah 6 bulan ni perut tak berapa nmpk lg 😅 org dok tanya mana perut 🤣

saya hamil dh 8 bulan...perut masih x nmpak...mcm prut org kekeyangan terlebih mkn jerk....

Normal lah tu. sy pregnant 8bulan pun tak nampak sis. org pun terkejut. berat 49 kg je

Normal ja sis. Ikut badan kita jugak. Sbb sy yg dh 7 bulan pn org igt bru 3 bulan 😅