Knp hamil 3 bulan perut masih kecil sangat macam tak hamil

49 Các câu trả lời

jangan besar...better baby kecik... perut kecik... senang teran nak bersalin nanti...

nnt bila checkup klinik misi akn ukur perut kalu kantung makin bsr misi ckp bby ok

normal sy dh 7bln rasa besaq sgt tk larat bwk dh skrg enjoi dulu perut kecilmu😂

sy 7bulan pun org xtau mengandung..8bulan baru nmpak perut..3bulan kecik lg tu😊

normal tu sis..saya masuk 5 bulan..bru nmpk .. releks² jaa k .. 😊

normal sbb baby pun baru nk bentuk.. jnji ibu & baby sihat

Normal. 3 bulan tu kecik lagi. Sy 6 bulan pun perut kecik jee.

normal je mcam saya. lepas naik 3 trimester perut besar betul

saye 7 bulan dah. orang tak perasan pun saye pregnant 😅

Normal sis . Saya pregnant 6 bulan baru nampak perut ..