hai sy nk brtnya . kandungan sya bru 5 minggu 1 hari . tpi , hrini ade darah kluar . ianya normal ?

2 Các câu trả lời

normal pregnancy TAKKAN ada keluar darah, spotting/bleeding. jadi kalau ada, mmg kena risau. sbb ada org ia setakat darah penempelan, ada org boleh jd ancaman keguguran. tanya dlm ni kami taktau keadaan diri & kesihatan puan mcm mana. jadi mmg kena pergi klinik. doktor sahaja boleh nilai. kalau doktor ckp ok, lega. nak tunggu jawapan dlm ni makan masa & kami bukan doktor. kami cuma boleh jawap mana yg kami tahu je.

1y trước

da prgi da . keguguran rupenye☺️

dekat post ni awak boleh search keyword bleeding / spotting. terlalu ramai yg tanya soalan ni. first pregnancy kena lebihkan membaca ya. kalau rasa sakit / abnormal terus ke klinik. jgn rujuk sosial media

1y trước

salam takziah awak. inn shaa allah lepas ni ada rezeki buat awak dan suami.