Assalam...harini appoiment pakar..uri sy type 2 major postrior,baby breech.32w skrg..ada hrpn naik x

2 Các câu trả lời

uri kat bawah kan? sy type 1-2 masa bt detail scan week 25, week 29 alhamdulillah uri dah naik balik. InshaAllah, kalau type 1 & 2 boleh naik lg, doa byk2 uri naik balik, kena follow up pakar lg sampai uri naik kan. Kena byk rest, jgn tunduk & cangkung, solat atas kerusi, x boleh exercise, x boleh mengurut. Mcm sy haritu, Dr ckp kalau uri naik masa week 36 blh bsalin normal lg.

2y trước

semoga dipermudahkan semuanya dan selamat bersalin secara normal. InshaAllah, doa byk2 sis 🤲🏻💕

maaf takde pengalaman..next appt tny dr pakar,ade cara tak utk back to normal..dorang lebih tahu..