Kerap ke tandas

#seriusnanya rasa mahu tido di tandas pun ade ..

8 Các câu trả lời

Hahaha sama mcm saya , rasa nak pakai pampers malam2 😂😂 . Bile dh selesa tido time tu la nk kencing . Dah la 27week nak cri posisi tido yg lena susah 🤣 time dh jumpe time tu la nk kencing

3y trước

betul . selalu kene 😂

normal.saya pregnant kalinie pun macamtuu..First trimester sebab muntah,yang trimester kedua sebab kerap kencing 🤣

3y trước

😂 trismester k 3 ni terasa mmlih mkn

wahh da trimester ke3 🥰Due date bila?..Moga dipermudahkan urusan bersalin nanti 😁

sy 30weeek rs mcm nk tdo dlm tandas je....dh xtrhitung dh 1hr bpa kli pi tandas...

hehehe.. bila da preggy.. tandas tu like our neighbour.. kejap kejap.. visit

15/08/21 tapi sis rasa sampai bulan lapan ..😅🥰 ..tq ..

Sy bila mlm rasa da tak larat

3y trước

saya pun rasa mcm tu ..tpi kadang tu terpaksa lah kan ..

normal sis😆