Normal ke 7w Nmpak mcm ni je ,Sy risau sbb Sy prnah preg Tk brkmbang

Normal ke 7w Nmpak mcm ni je
,Sy risau sbb Sy prnah preg Tk brkmbang
16 Các câu trả lời

mse sye 3weeks xnmpk apa msuk 4weeks dh blh nmpk siap heartbeat kelip ii

9mo trước

oh dear xpe sye doakn semoga segala urusan sis dipermudhkn dn semoga kndungn sis baik ii je smpai bersalin nnti aminn

normal... sy pon scan mcm ni jex nmpk mse 7w... 9 w bru scan lg

Insya Allah ada tu rezeki awak nanti

Normal. Tu baby dgn kantung.

Awak scan kt kk ke?

9mo trước

Kt swasta patutnya awak boleh berkeras dgn doktor tu minta dia explain betul2. Sebab kita bayar. Dia takleh scan kejap tak tengok betul2

normal