Hai mmy semua nak tnya normal ke rasa pning kpla,mual,mutah sejak msuk 17w6d rasa mcm trimester 1 dh

2 Các câu trả lời

yes normal i dh 23 weeks still ada lgi mual semua tu

2y trước

yeke sis ..Sya mula2 first trimester 1 mutah,mual, pning kpla tk ada mood nk mkan tpi pksa juga mkan ,bila msuk 13w3d Mula lh ada mood mkan sis,mutah Mula kurang, pning pun kurang ,mual pun dh kurang..msuk 14w mcam itu dh tk ada alahan lgi ..boleh buat mcam Bila lh dh bebas lh katakan tpi dh msuk 17w6d dtang balik alahan tu tekak pun rasa pahit tk nak minum ai kosong ..rsa nak mutah,mual, pning mcam mna nak hilang rasa pahit tu sis ..

Kalau tak tahan pg emergency jak sis.