Hai. Nak tnya , Normal ke kalau baru 6 weeks tapi tak rasa pening2 atau muntah. Cuma rasa letih & asyik nak tidur je?

11 Các câu trả lời

Alhamdulillah kalau tak perlu alami fasa muntah2 tu.. serik.. penat badan.. huhu.. ikt badan masing2.. ade yg jenis nk tidooo je... ade yg jenis alahan muntahhh ajee.. huu.. rezeki masing2 dapat yg mana.. 🤭

Sy alahan 3 bulan ja paling teruk 😂sampai xblh tgk makanan langsung berharap dgn air kosong ja smpai lembik bdn skrg dh ok

Saya pun mcm tu kak dah 6mnggu xde mabuk xde pening tpi asyik ngtok jee dgn selre mkan tu mashaallah 😂🤭

3y trước

Samaaaaaaa 😂

setiap org xsme alahan. sya pun sama memang xda langsung alahan sampai nak dekat bersalin 😊

Saya 6weeks ok lagi tapi masuk 7 weeks dh start alahan pening kepala muntah and so on

Normal sis. Sbb sy start pening masuk 11 minggu

Saya takde alahan. skrg dah week 12.

normal.alahan setiap orang berbeza.

Sy pun mcm tu mngantok2

biasa je,