Salam momy semua nak tnya normal ke keluar air 2 hri suda skrng sya 33 weeks sikit pun tk skit prut

12 Các câu trả lời

Saya pun keluar air sikit. Saya pegi tandas dah habis buang air, kenapa ada air keluar lagi. Rupanya air ketuban leaking. Memang tak rasa sakit. Tapi bahaya pada baby sebab dah tak de perlindungan penuh dan mungkin dapat infection. Sis pegi hospital masuk ward ya. Kalau tak de contraction, doctor kasi induce. Sebab dah 2 hari, rasanya doktor akan bagi antibiotic jugak macam kes saya.

Tu air ketuban tu nampakny mom ,kena pergi hospital terus ,sebab saya punya kawan dia cam tu ,sampai hospital dia kena marah sama dokter sebab air ketuban dah tak cukup ,baby kena paksa keluar kalau tak... pergila sekarang mom ,semoga tak kenapa2 sihat2 ya baby and mommy

Keputihan atau air ketuban? Kalau air ketuban tak normal. Pergi klinik/hospital untuk check. Bahaya kalau air ketuban leaking.

Kalau air ketuban yg keluar kena pergi hospital terus. Mcm sy leaking air ketuban terus admit wad. Takut baby lemas dlm perut .

pergi terus ke hospital ya,sy leaking 32 minggu,34minggu dah kena bersalin…sbb kantung bby bocor,so kena paksa bersalin

1y trước

Sis, ape faktor kantung baby bocor ye? Puan ade tanya doc tak? Ghisau pula

kalau keputihan ok..kalau air ketuban/leaking bahaya..biar lelama blh kering..check klinik/hospital cecepat..

Pergi hospital terus, risau Air ketuban leaking,. Sgt bahaya. . Semoga dipermudahkan..

please refer klinik atau hospital. air ketuban leaking adalah bahaya ya.

kak pergi skrg , bahaya la air ketuban leaking . seram sejuk dengar kak oi

pegi hsptl sis tkut nti air ketuban kurang bahaya tuk baby