Mommies jum share week berapa mommies start rasa morning sickness?

28 Các câu trả lời

6 weeks loya teruk. Masa awal2 tau pregnant tak rasa langsung sampai confuse betul ke tak pregnant ni 😂 dah 6 weeks teruss loya sampai rasa taknak pregnant 😂 Allahu. Alhamdulillah 8 weeks dah kurang. Hehe

5minggu dah start..ya allah makan nasi tak lalu mandi pun rasa malas..padahal anak dah 4💁🏻‍♀️..pregnant kalini mmg teruk sangat 2..sy redha dgn semua ni..harap ibu2 semua sihat ya🥰

Sebelum lewat period waktu pagi nk mkn je loya, dh lewat period 4 hari, UPT positif dan loya kadang2 je sampai 10w je. X pernah muntah. Skrng dh 19w. Alhamdulillah xde pe😇

ank 1st xde alahan ank 2nd start 3w @ bfre tau pregnant ank 3rd xde alahan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Start minggu 8 sampai la minggu 24. Berat turun 10kg dr berat asal.. lpas tu minggu 25 dan seterusnya baru la alahan bransur hilang

X ada alahan dr awal mengandung.. Alhamdulillah MasyaAllah bsyukur sgt2 dgn rezeki Allah bagi..💕

start 4 minggu lbih da muntah2 n kurang selera mkan..berat badan pun turun 3kg..

sebelum tahu pregnant dah start alahan , skang 8 bulan pum masih ada 🥺

14w already alhamdulillah xpernah muntah2 semua .

Start xsilap dari 6w ke atas sampai 12w baru stop