Rasa perut menekan ke bawah perut.

serious terasa sgt tekanan baby ke bawah perut & perut mengeras. tapi takde tanda nak bersalin lg mcm lendir darah smua. dari jam 12 malam smpai ke pagi tak dapat tidur ni. kerap kencing, pedih ulu hati. baby gerak tpi slow2. apa patut sye buat ye? kandungan 37week+, cnfius sbb sye first mom 😭 please help #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

g hospital...cek bawah mna tau ada jln buka tanpa sedar

makin sakit ke bila perut mengeras tu?takot ada contraction

1y trước

ye sis. rse tergantung betul perut ni. mcm dh takde ruang. lpastu keras sampai ke kawasan celah kelekang.