28week baru tunjuk jantina

September baby,dh tahu jantina ke korang? Baby Saya akhirnya tunjuk jantina 🤭 kawan abg dia lagi. Belum rezeki kwn mummy. But it's okey sihat sempurna syukur Alhamdulillah pun cukup .

28week baru tunjuk jantina
3 Các câu trả lời

Hi sept geng! Kita pun dahtau masa buat detail scan 20w. Tak malu dia kankang terus 😂🤭

3d trước

hahaha saya tak dia tunjuk pistol dia sambil kencing doktor kata sah memang sah boy tapi tengokla sebulan lagi nak scan balik🤣

wah 😍sporting eh baby. Saya Masa 20week dia tutup kaki malu nk tunjuk. 28week baru tunjuk 🤭

4d trước

Heheh takpe lambat janji tunjuk. Ni harap2 tak berubah jantina la 😂 risau jugak 4kali scan sama je.

saya masa 29week scan doktor kata boy lagi sebab yg sulung boy dah syukur alhamdulilah

3d trước

hahaa sama