Scan kandungan

Sepatutnya kandungan saya dah 7 weeks tapi pergi scan doc kata saiz kandungan baru 5 weeks, nampak kantung & kantung makanan sahaja.. ada ke yg mcm saya? #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Doctor ada cakap tak kenapa sis? Saya pun nak tau juga ni sebab saya pun sedang try to conceive

2y trước

Doc kata mungkin kandungan masih awal, means persenyawaan tu lambat berlaku.. harapnya kandungan membesar dgn baik. Risau sangat2 🥺