Tak ingat ada PSI TALK

Sepatutnya hari ni sya ada check bp sekali dgn PSI talk dkat Kk pukul 8.. Masalahnya sya lupa ada PSI talk tuu cuma ingat check bp je tu pun plan nak dtg petang sbb ada kerja.. Mesti kena sound dgn nurse kan? Sya takut kena marahhhh..

1 Trả lời

PSI talk tu apa? Call ke la klinik kata lupa PSI talk tu, boleh attend lain hari ke macam mana, boleh bincang dan adjust tarikh lain. Kenapa perlu takut? Nurse je, sama manusia macam kita, boleh ingat, boleh lupa.