Kena serah diri

Senaman apa yang boleh buat untuk week 35 ni? Sy kena serah diri week 38. 🥲 Taknak induce.

2 Các câu trả lời

search dekat youtube. ada banyak senaman yg sis boleh refer ikut kesesuaian. mcm saya cukup sekadar buat low squat 100x sehari, jalan itik 30 minit 3x sehari

9h trước

anak 1st tak sempat buat pape sbb kena emergency czer. yg 2nd baru buat senaman tu. alhamdulillah tak sampai sejam dalam labour room. boleh je paut. jangan paksa diri awal² buat takut karang terkejut badan 😂 1st week start squat memang payah. seterusnya baru makin laju tanpa paut pape 😁

Moga dipermudahkan urusan sis bersalin.