Sakit belakang dan sakit bahagian pinggul kiri.

Hi semua... Sy berusia 38 thn dan berat badan 86kg.. Sy br 11 minggu mengandung.. Masalah sy, setiap petang sy akn berasa sakit dibahagian belakang badan mcm angin x lepas dan sejak minggu ke 10, bahagian kaki kiri atas pinggung sy sakit sangat sehingga menyebabkan pergerakkan sy utk duduk dan bangun menjadi sakit dan tidak selesa.. Bolehkan sy pergi mengurut di bahagian tersebut?

1 Trả lời

kalau saya, minta suami letak minyak dan urut sikit.. mengandung mmg byk angin dlm badan..kne selalu minum air suam.