Lendir Coklat

Hi semua,saya dah 6w4d. Scan haritu kantung semua ada dan rahim pun tebal. Cuma start semalam ada keluar spotting coklat cair, tidak berbau. Harini pun ada tp spotting mengecil macam duit 10sen dan warna coklatnya makin pudar. Ada ke mommies yang alami mcm saya? Saya risau sgt sebab first time pregnant. Semalam petang pergi KK, dr cakap kalau 1-3 hari spot sikit-sikit normal je,suruh repeat jumpa dia next week lagi untuk scan. Ada ke yang ada pengalaman macam saya alami? #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy kluar mcm ni, lendir mcm darah bertali warna hitam pekat, kdg discharge warne mcm darah ade, smpai 11 weeks juga dulu