ketepatan size baby

hi semuaa .nk tnya berapa tepat anggaran size dlm scan bby dgn bila bby klua ? contoh .. kalau scan 3kg .. bila bersalin ade x yg ttbe hanya 2.3kg .. ataupun jd 3.5kg.. atau mmg tepat2 .. boleh sharekan pengalaman mommy2 .tq

1 Trả lời

biasanya masa scan cuma anggaran.. mcm sya masa ank 2nd dlm scan cuma 2.4kg dan doc ckp kemungkinan ank sya kecik/kenit drpd bayi normal.. last2 keluar 2.8kg dan semuanya normal.. 🥲

3y trước

sama2 💕