Pregnant 28 weeks tapi saiz baby kecil.

Hi semua, usia kndungan sy dah 28 minggu tp baby bump kecil. After scan memang doc ckp saiz baby kecil & air ketuban kurang. Ade sesiapa yg ade pengalaman yg sama? boleh share?

3 Các câu trả lời

size baby bump tu tak penting. yg penting keadaan baby. dr kata size kecil tu, kecik berapa minggu? dr ada kata perlu buat pape atau refer tak? kalau beza seminggu dua mmg normal. kalau dr pun takde refer maknanya normal lagi. air ketuban kurang kena cuba lebihkan minum air.