Berpuasa ,kandungan 4weeks 4days

Hi Semua ..tumpang tanya ,saya teringin sgt nak Berpuasa ,cuma saya mau kepastian ..boleh ka saya Berpuasa dlm keadaan Preggy 4Weeks 4days ? #ingintahu

1 Trả lời

Usia kandungan awak masih baru lagi tue. Walaupun tubuh badan awak mampu & takda masalah untuk berpuasa penuh,keadaan baby dalam tummy kita tak tau kan 🙂 Sebaiknya, awak jgn ambil risiko. Risau kalau2 benda jd apa2 kemudian hari nanti. Lagipun baby sedang membesar & perlukan zat / khasiat / nutrisi secukupnya dari ibu ☺️

3y trước

tqsm sis Respon ..😊 btul juga ckp sis tu .. tkt juga sa ambil risiko ..