nama anak lelaki

Hi semua.. tolong suggested nama yg mula dgn apa pn xpe.. tlong please? anak sye lelaki.. tapi nama xpasti lagi ? dah 40 weeks niiii masih blum ade nama.. share ya

2 Các câu trả lời

Anything sis..tp ingat.nama ank ni mmpengaruhi sikap dye.bg yg baik2.mcm sy ambil nma2 yg ada pda zaman Rasulullah dlu..sy brkenan lg 1 nma ni dngr di radio kisahnnye..#umar abd aziz..sis nk tau kisah dye sis google ye😊

Letak nama yang indah di dengar dan disebut..lebih baik letak nama Nabi/sahabat Nabi. Campuran nama moden dengan nama zaman dahulu pun ok.. Contohnya : Danish Sufyan Adam Uzair Qays Amir