Upt Samar² Dah delay period 10 hari...

Hi semua, test upt naik double line tapi samar ...Perlukah saya repeat semula setelah beberapa hari?Normalkah perut kerap rasa kejang on off ?? tQ

Upt Samar²
Dah delay period 10 hari...
2 Các câu trả lời

upt kta sama sis sis buat lagi dalam masa 2 minggu sy pun nk cuba lagi 2 minggu nk cek balik upt sy pun sekalu perut mcm ni sy delay 6 hari tapi ada keluar darah sikit tu pun tak lama doktor suruh cek lagi air kencing tu 2 minggu lagi

2y trước

Baik sis... Semoga ada rezeki kita semua ya🤲🏻🥰... tq sis

Kalau ikutkan walaupun samar2 tu dh dikira positif 🥰 tapi try cek balik lg 3/4 hari, waktu baru bgn tido pg tu, selalunya dh terang double linenya tp kalau x nk kecewa try lg 2 minggu ☺️ inshaAllah, semoga ada rezeki ♥️