Sakit lagi lepas bersama, walaupun dh check semua buntu result semua ok x de apa agak² apa yg x kene

semua test sy dh buat hpv, tvs, done blood test pun done perlu ke sy repeat buat test dekat klinik lain? tiap kali lepas bsama sakit 2-3 hari dlm masa yg sama sy ttc dh 8 bulan ni ttc paling lama umur sekarang 38tahun previous ttc x lama 3-4 bulan je. 1st bby czer ada ke sbb czer blh buat sakit bila bersama? anyone ada experience blh sharing dgn sy bende keep repeat sakit kadang jd stress #Sharing_dong_Bund #bantujawab

4 Các câu trả lời

Sakit bahagian apa

24h trước

Nak komen lebih, terlalu intim pula. Apapun buatlah senaman kegel seumur hidup.