baby dalam kandungan kecil

Hello semua. sy tgh pregnant dlm 27 minggu, scan td doktor dkt KKIA kata baby kecil. next scan dlm 2 mggu lagi, kalau baby kecil lg kena rujuk pakar. so ada tak tips utk besarkan baby?#firstmom

2 Các câu trả lời

Mommy eat healthy. Make sure cukup zat & nutrients yang diperlukan ok. Junk food fast food semua tu avoid. Jangam stress2 jugak. Folic acid & supplement yang kk bagi jangan skip.

10mo trước

thank you sis, mmg dah ke arah mknan2 yg tinggi zat & nutrien tp xtau la kenapa baby kecil 🥲🥲 yaa supplement KK bagi sy mkn pn ikt arahan nurse jg.

Kalau xada gdm, blh minum susu…bnyk mkn protein & sayur2…

10mo trước

syukur hri tu check gdm takda so mmg dah prepare beli susu hahaha tp tu la HB sy low so nurse suruh jarakkan pgambilan susu 🥲