Tvs scan pergi atau tak?

Hi semua,, sy skrg pregnant ank kedua 6 mnggu 1 hari,, 4 kali dh test n mmg positif,, smlm sy try g klinik swsta n scan tp xnmpk apa ii pun,, kantung pun xde klau nk dbndingkn dgn ank prtama 7 mnggu lbih dh nmpk skli dgn dgupan jntung, sy thu stiap ank lain ii pngalamn jdi sy rgu ii,, prgnant klini ada la dlm 2 hari time nk tdo rsa mcm snggut ringan ii,, selang 2 3 hari sy cek kputihan sy berkrim tp wrna keruh mcm haid yg nk hbis,, sy xbersama ng laki dlm 4 hari sblum,, tp kputihan keruh tu ada skjp je pstu sy cek blik dh normal ,, jd doc swasta tu bg surat sruh scan tvs kat hospital,, agak ii patut tak ye sy pergi?? Buntu ni jd sy nk tnya yg mana ad pnglmn mcm sy#pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

sis ada buat opk ke sebelum ni. kemungkinan sis subur lmbt, week bby mungkin baru lagi bukan spt y sis sangkakan ikot last date period camtu. atau xnmpk sbb kecik lg. next time kalo nk scan minom air bnyk2. biasa lg senang nampak. buat tvs cm doc saran pon ok, lebih senang nampak scan dari bawah.

6mo trước

Klau xsilap sy lah,, seingtnya sy subur pstu terfkir dek akal sy,, lg 5 hari period lahni sma mcm expect tarikh period sbb buln lepss pun mcm tu

scan je la, lagi bagus takde rasa ragu2..