Berat baby 35 weeks

Hi semua. Sy nk tnya, smlm sy scan kt kk 35w 4hari, bby berat baru 2.66kg. Normal ke? Ke bby sy kecik ya? #firstmom

26 Các câu trả lời

Saya bersalin 37 minggu, baby 2.77 je. Rasa sis 40 minggu boleh berat lagi tu. Jenuh teran 😊

okay je sis ..anak saya dlu keluar berat 2.32 kg sis mng kecik dh besr dia gemok nnti ..xyh rsau

Kalau dokto cakap normal tu maksudnya normal sis. Jangan besar sangat kang tak boleh nak teran.

Syukurlah beby awk saiz mcm tu. Senang nk berank normal nnty. Semoga dipermudahkan urusan

Saya 36week, scan kk doc ckp baby dh 2.6kg doc ckp normal dont worry okayy

saya scan selasa lepas, 34w 3 hari. 2.6kg. doc ckp ok. tak beso tak kecik

ok je sis ank sya thun ne kluar berat 2.89 kg wktu 39 week sya bersalin

Lahhhh tanya kami buat apa 🥹 masa jumpa doc tu tanya la aduii

saya 35week baby kerap mengeras saja...ada x mcm saya??

Normal sis. Baby i lahir 38w 2.73kg shj. Jgn risau.