Pengalaman yang sama ?

hi semua🤗 sy nk tny ada tak yg jd mcm sy ,tiap kali nk tidur msti rasa takut² sbb fikirkan kesakitan kat tulang pelvis ni masa baring atau nk mngiring ke kiri kanan😂 terasa ngilu sampai meleleh air mata😂tak terbayang nak cakap sakit tu sbb saya first mom dan mmng terkejut dgn rasa sakit ni atau sy over sampai menangis ? tak ada cara nk ubati kan ? sakit ni akan berterusan smpai melahirkan ? atau ada tips untuk kurangkan sakit ni ? minum susu atau sebagainya ? #firstmom #firstbaby #ingintahu #25week3day

2 Các câu trả lời

normal. sy yg dh pregnant 2x pon tetap rasa sakit tu. mmg menangis bila nk ubah posisi tido ataupon bangun dr tido. sy start rasa dr awal pregnant. mmg akan hilang after bersalin. xde ubat. kalau doctor nk bg pon just panadol biasa utk thn sakit. boleh sapu myk. itu je awak😅

1y trước

sama2 awak. kita semua mommy yg hebat❤️

same here. sakit kalau nk pusing2. mungkin lepas bersalin baru hilang agaknye. 1st mok jgk. haritu ada tny nurse, dia cakap normal sebab baby makin membesar

1y trước

ouhh baby membesar..sy igt sy sorang yg terlebih over react..tenkiu share🥰