Spotting datang balik

Hi semua sy nak tanya, ada tak yg pernag mengalami spotting datang balik. Masa sy 6 week lebih berlaku spotting buat pertama kalinya and sy dah refer ke hospital doc dah cek kandungan sy baik2 sahaja and bg duphaston utk consume selama 2 minggu. Dan selepas sy stop consume duphaston spotting ada balik .. sy dah refer ke klinik doc tak bg dah duphaston sebab dia kata ubat tu bole consume 2 minggu je. Skrg dia suh bedrest je and monitor spotting tu. Kalau teruk sampai penuh pad baru refer emergency terus. Sy agak risau. #ingintahu #firstbaby #firs1stimemom

1 Trả lời

Saya pun ada juga spotting. Awal kehamilan, pertengahan hamil. Yg ke2, doktor kata keputihan banyak. Buat vaginal swab, Tiada jangkitan..