Kepala sakit2

Hi semua.. sy nak tanya, ada ke sapa2 sama macam sy.. hb ok dalam 13.5 tapi kepala sakit sakit dan selalu mual2... selalu hb yg cantik berapa ye? Boleh share tak?? #firstbaby

10 Các câu trả lời

Mybe kene cek balik ubat vitmin yg klinkk bagi tu. Kdg ade xsesuai dgn bdn. Sy makan zincofer mmg sakit kepala selalu. Tukar ubat lain saigobion terus xde sakit dah. Boleh jd jugak sbb simptom mengandung. Mcm² penyakit dapat 🥴

Kalau hb okay kemungkinan darah tinggi atau hormon sis , macam saya hb okay tapi check balik tekanan darah tinggi hari tu. Kena kurangkan makanan berminyak dan masin

4y trước

Mungkin hormon sis

haah sama. nurse cakap semua okay. tapi kerap pening. tambah2 lepas makan malam. tapi now week 39th dah okay dah sikit. it should be normal

Saya kalau makan makanan yang tlmpau berminyak mmg saya akan selalu sakit kepala and mual time preggy ni.

Sma laa, hb 13.6 tp asyik pning mcm nk pitam, bila mnum air gula.. gula sy rndh sbb tu asyik pning2 ..

sma cam sy.. hb ok.. 12.6.. bp pn ok. 109/66..tp kerap pning n sakit kpla.. hormon kot

Lah.. Hb da ok sgt dahh tu.. Mgkin morning sickness..

Last cek hb 10.2 😭 ni kne mkn 2 jnis ubat trus

Bukan sebab hb tu. Hb dah cantik sangat dah tu

hb kene ats 11..bacaan sis cantek dh tu..