menyucuk di kemaluan & bawah perut

hi semua sy dah 35w. kerap rasa menyucuk di bahagian kemaluan & bawah perut. kbiasaan nye rasa jgk tp x kuat. risau pulak sy harini. campur dengan senak perut. sakit perut mcm nk buang air. tp x nak buang air. harap xde ape2. sy dgn suami pjj 😢 kalau boleh nak beranak ikut due yg ditetapkan. doakan sy ye #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

air kencing check okay tak? sy pun ada rsa cmni tgk2 kencing kotor lps tu dpt ubat. tpi dr pun kta mmg normal 35w , baby dah trun bleh normal rsa cmtu.

1y trước

air kencing ok. masa nak buang air xde masalah apa2. ow kalau normal mcm tu lega sikit sy😅 tq yee

baby dah dekat bawah

1y trước

ow okay sis tq ya🥰