Pregnant 6 minggu

hi semua, sy br pregnant 6 minggu, tapi saya tak pernah rasa loya atau muntah2 pon.. normal ke tu?

40 Các câu trả lời

Saya 7week baru loya2 dan tak ada selera makan. Bila malam je muntah

Alhamdulillah la kalau xde loya ke ape. Normal je. Stgh hujg2 bru ad

Normal bah.. No worry.. Sya ni nak tgu hari tp msh mnth2 😅😅

Normal mommy...alhamdulillah lah klu xde alahan pape...

awal lagi awk..tggu die besar sikit hihi xleh tdo dibuatnyaa..

5y trước

Betul..sy pn cmtu..awl2 pregnant xde alahan lg..msuk 4 bln ckp lengkap alahan..awl2 bkn main suka lg xde alahan..

Untung la tak rasa morning sickness.

Saye start loya dengan muntah 7 week

sy start loya muntah masa 7-8w..

Normal dan jgn diseru hehehehe

5y trước

Sama la ... Xde muntah n alahan

Yes normal..